112chan

De la Neciclopedia
Salt la: Navigare, căutare
Acest articol este legat la Internet

Acesta poate fi un virus, un meme sau orice fericire postat de către cineva.

112chan--imageboard românesc(srsly). Populaţia constituie, în medie, 1,5 anonimuși pe zi. Căpitanul vă informează că numele tablei cu desene provine de la 112(numărul serviciilor de urgenţă în Europele astea ale lor şi, de asemenea, ziua naţională a României: 1.12)+chan(canal).

Particularităţi[modifică]

Channerii au produs fix o pulă meme, de aceea, în comunicarea de zi cu zi le folosesc pe cele de pe 4chan, însă traduse cu Google Translate. De exemplu: mirișug, noupoponar, poză (ne)înrudită, fir, ÎAF(în acest fir) și IF(iniţiatorul firului) în loc de win, newfag, pic (un)related, thread, ITT și OP.
/b/ se numeşte Belea, mozii fiind prea ocupaţi pentru a se gândi la ceva mai creativ. Populatia este alcătuită, în general, din admini/mozi, Citponys, Puliver(excursie de lunga durata la Timişoara), Karma, VasileTrolu, Katomoto. Restul sunt doar într-o situaţie numita samefaguiala.

Sergiu[modifică]

Un caracter des menţionat pe plaiurile mioritice ale hyper-spaţiului chanist este "Sergiu". Sergiu a fost un bărbat de 42 de ani de origine africană dar stabilit în România. Pe 5 noiembrie 2009 a fost creat un fir cu un link către o camera de TinyChat. În această cameră de TinyChat anonimii de pe 112chan au avut ocazia pentru prima oară să se cunoască mai bine. Prezentă în această cameră, a fost prima persoană de sex feminin de pe 112chan întâlnită vreodată, o fată cuminte, draguţa şi manierată cu vârsta de 12 ani, elevă model unei şcoli din Capitală. În Sergiu, ca în orice altă persoană de culoare de 42 de ani, explodau hormonii mici şi negri. A urmat inevitabilul, ceea ce l-a distrus pe Sergiu. Pe 5 noiembrie 2009 ora 23:17 GMT+2 Sergiu şi-a expus organul genital de dimensiuni masive direct în faţa scumpei şi nevinovatei fete. Ceilalţi participanţi la chat până la ora 23:25 au reuşit să afle identitatea adevărată lui Sergiu cu ajutorul unui cont uitat de Last.FM și până la ora 23:30 a fost deja realizat un apel către REDACŢIA TE RIŞTI ŞI CAŞTIGI cu acuzaţia de expunere indecenta în faţa unui minor.Pe data de 6 noiembrie ora 11 AM REDACŢIA TE RIŞTI ŞI CAŞTIGI l-a prins pe Sergiu şi acesta a fost condamnat la 2 cai frumoşi ani de puşcărie. Moştenirea culturala pe care a lăsat-o Sergiu celor de pe 112chan este semnificativă.

După condamnarea lui Sergiu, au avut loc peste 9000 de dezbateri cu privire dacă, sau nu, dimensiunea exagerată a penisului lui Sergiu ar fi fost de ajuns pentru a îl scăpa de acuzaţii. Dezbaterile au loc și astăzi, dar un lucru este cert. Sergiu este un personaj foarte respectat pe 112chan, unii îl caracterizează ca pe un ierou, alţii îl venerează într-un mod religios.

Este o opinie larg răspândită că Sergiu ar fi evadat de fapt din bulăul în care domicilia şi ar fi adoptat pseudonimul Vasile Trolu. Zvonul pare a fi întemeiat pe actele de mirişug ale Trolului, cât şi pe faptul că apropiaţii săi îl strigă uneori Sergiu. Contestatarii acestei ipoteze susţin că, atunci când va ieşi din temniţă, adevăratul Sergiu se va revela întregii lumi cu ajutorul penisului său de dimensiuni pantagruelice.

Ban[modifică]

În caz de ban se zice că te-ai dus până la Timişoara. În caz de ban eşti obligat să PARTY HARD!!!!111one

Noapte bună, dulce prinț[modifică]

În vinerea de 03 Iunie 2011, la ora 18:21, unul dintre admini, respectiv Directorul Executiv Rocky, anunța ca chanul se va închide Duminică 12 iunie datorita unor probleme nespecificate. Reacțiile anonilor au fost diverse, de la bucurie ca dispare o sursa de cancer și 'IF E POPONAR!!1!11!' la 'unde ne mutam acum' și 'hostez eu un chan nou'. Pe măsura ce majoritatea încă profita de cât timp a mai rămas din ce ei numeau 'acasă', Moot a creat temporar un nou 112chan. Deși este un nou început, mulți nu îl vad bine pe Moot(a.k.a Sifilius, Iosif, Urgente ) ca admin și sunt puternic împotriva acestui nou chan datorita administrației, cauzând acestuia o durabilitate puternic incerta dacă este sa ținem cont ca nici chan-ul original nu dispunea de mulți anoni la dispoziție. Vestea buna e ca pană și acest chan e mai activ la momentul de fată în comparație cu răposatul Aniverse sau RoChan.

Într-un final chan-ul s-a închis pe data promisă("06/12/11 @ 03:21 AM"), păstrând arhiva pentru scopuri nostalgice și lulzice.

Cu scurt timp inainte, pe 10 Iunie 2011, alt 112chan a apărut, cu un server mai bun și administrație mai buna ca pe chan-ul menționat precedent, dar o perioadă a rămas în umbră și doar puțini știau de existența lui. În răspuns la aceasta provocare, Moot a cumpărat un domeniu și a făcutALT 112chan al cărui nume l-a supus la vot pe chat-ul oficial.

Redesciderea[modifică]

In urma inchiderii s aparitiei celor 2 canale si anume chanon si Malign din cauza administratiei neinterventioniste a celor de pe chanon acesta s-a evidentiat ca succesorul de drept al 112, avand o rata de postare de 20-30 de ori mai mare comparativ cu Malign. Ulterior Malign a fost atacat succesiv de nemultumiti si pana la urma a fost transformat intr-un fel de blog inutil. Concomitent cu transformarea Malign situl 112chan.ro a fost redeschis sub administratie noua de numitul Rokeh mesajul de intampinare fiind "Noua administrație salută vechea administrație, precum și pe frații de pe chanon". A urmat o perioada de confuzie. In final, chanon a ramas drept succesor al 112chan.

Linkuri[modifică]

112chan.ro bara arhiva 112

Malign.ro

chanon.ro in prezent

#chanon sau server irc.rizon.net /join #chanon