Mentz

De la Neciclopedia
Salt la: Navigare, căutare
Sapca de ment.jpg

Organizaţie din fostele componente ale URRS, care se ocupa cu trebi oficial necunoscute, folosindu-se de pretextul oficial că menţin ordinea publică şi investigează acolo ceva. Ei se evidenţiază printr-o cinste şi nevinovaţie de o rară existentă, aşa incit au pe cap chestii aurii ca la sfinţi, de aceea in uniforma de mentz s-a introdus sleapca ceea de pus pe cap, care are un fir auriu ce duce imprejur, ca simbol. Consta din fiinte firave, pure si plapinde.


Abilitaţi[modifică]

Nu fiecare poseda calitatea de a fi ment, ei sint atent aleşi la academie, aşa ca cartofii pentru chipsurile lays (scuzaţi de reclama, vă asigur că compania lays nu ne-a plătit nimic, deşi nici chipsurile lor nu-mi plac). In caz că doriţi şi dvs să deveniţi ment trebuie sa posedaţi următoarele calităţi:

  • Cinste
  • Gingasie
  • Puritate
  • Frumusete interioara
  • Nevinovatie(virginitate)
  • Oleaca sa fii destept, dar nu tare
  • Sa ai visuri de genul "pace in toata lumea" dar sa nu fii miss MD

Lucrul[modifică]

Lucrul mentzilor este unul foarte greu, unde trebuie sa-ti pastrezi nevinovatia sufletului neatragind atentie la ispitele din jur. Daca decideti sa deveniti unul ca ei trebuie sa fiti gata pentru o munca inttelectuala masiva si istovitoare. In plus trebuie sa minuiti bine pulanul, factor ce citeodata joaca rol decisiv in cariera de ment.

Importanta[modifică]

In râmă (RM) mentzii ocupa un rol foarte important in dezvoltarea societaii tarii, anume că inlatura pericole ale societaţii cum ar fi tinerii studenti si liceeni, ei salveaza terra de oameni, daca continua tot asa.Nishte oameni ku pagoane,au un fluer sh tot timpul se daibesk de cey betzi.

~ Cineva despre subiect

Sa va spun de unde au ei fluierele si betele.In kina pe puskariasi ii aduk intr-o kamera si-i kulka pe toti la pamint,pe pod sta un televizor mare si le arata porno,apoi le cosesc intrumentele.Cele care sunt mai mici merg la fluiere,cela mai mari la bite .

~ cineva despre subiect