OZN

De la Neciclopedia
Salt la: Navigare, căutare

Obiecte Zburatoare Neinmatriculate[modifică]

oooun OZN furind ceva.

Obiectele Zburatoare Neinmatriculate (OZN) reprezinta vehicole furate de extraterestri si conduse ilegal prin cer, desigur dupa ce le-a schimbat motorul si nu numai. Un obiect zburator neinmatriculat mai poate fi o piatra aruncata, sau un frisbee, insa dupa indelungate cercetari arheologice s-a demonstrat ca in ele nu pot incapea extraterestrii, si savantii s-au reintors la prima teorie.

Automobilele furate au fost obtinute de catre extraterestri prin teleportare, in Texas s-au descoperit numeroase cazuri cind un extraterestru in stare de ebrietate a confundat automobilul cu o vaca sau un om, ceea ce l-a inspirat pe regizorul lui X files.

OZN-urile pot fi diferite, nu numai dupa culori, forme, dar si dupa dimensiuni si functii.

Influenta asupra culturii[modifică]

Multe legende si povestiri au pornit de la obiectele zburatoare neinmatriculate, printre care chiar si peronaje ca:

Oamneii au alcatuit aceste personaje doar vazind ca ceva zboara pe sus, asa s-a alcatuit povestea despre avioane, apoi au aparut insasi avioanele, acestea fiind inspirate de la trasura lui Mosh Krachun.

Organizatii ce studiaza existenta OZN[modifică]

In afara de sectia cu file-uri secrete, din FBI, mai exista si organizatia Nasa, care in afara ca are rolul de a gauri stratul de ozon, se mai ocupa si de investigari profunde ale papusilor umflate facute dupa modelul extraterestrilor (care degraba se vor scoate in vinzare pentru orientatii netraditionale).

Contacte[modifică]

ozn, acest autobuz reprezinta un OZN

Se presupune ca extraterestrii ce conduc OZN-urile se afla in permanente contacte cu tiganii, prin intermediul veceurilor (vezi vecee).

Ocupatii[modifică]

OZN se primbla dezorientat prin cer, furind obiecte, si uneori fiinte din greseala. Exista victime si martori ale acestor evenimente, care sint internate si sustinute moral de catre psihiatri in casele de nebuni.


Atentie! Daca ati fost si dumnevoasra un martor al aparitiei OZN, telefonati la 902, caci rama (RM) poseda organizatii ca Mentz ce se ocupa cu arestarea OZN-urilor.