Laba

De la Neciclopedia
Jump to navigation Jump to search

"Laba" este o traditie foarte des-intalinta in Moldova. Laba cere atat indemanare fizica, cat si cunostinte vaste in stiinta.

Istoria[modifică]

Prima evidenta de practicarea acestui sport dateaza inca din secolul al treilea inainte de Hristos, cand un Neanderthal a descoperit o metoda de a lansa proiectile. Da, aveau tehnologia inca de atunci, dar utilizarea ei era limitata. Laba a capatat amploare, odata cu aparitia calculatoarelor. Astfel oamenii au obtinut acces la pornografie.

Utilizarea Labei[modifică]

Laba

Laba este folosita atat pentru placere, cat si pentru auto-aparare. Persoanle echipate cu o pusca Laba (de obicei barbatii) sunt numiti Labari sau Labagii. Utilizarea unei astfel de arme in public este un simbol al puterii fizice si spirituale. O pusca laba poate fi atat incarcata cat si descarcata cu o singura mana. Dupa incarcare (folosind miscarea inainte-inapoi) aceasta va lansa niste proiectile. POATE FI FATALA!!! A NU SE INCERCA ACASA!! Proiectilele Laba sunt de obicei albe si au o lungime de 5 centimetri dar pot atinge si lungime de 0.5 metri cand sunt lansate de experti. Proiectilele sunt bio-mecanice.

Expresii[modifică]

Fac laba: Expresie populara