Nicolae Ceaușescu

De la Neciclopedia
Jump to navigation Jump to search
ACEST ARTICOL ESTE DIN ROMÂNIA

El vine din țara lui Dracula, vorbește română și nu trece aproape Nicolae Ceaușescu.Dragi toarasi si prietini!

Asta ie un mesaji fuoarte impuortant pentrua tara! Sa intamplat o nienorocirie pientru tara. cried ca mau uomorat dar vuoi sa nu va lasati batuti. Asta va fi pagina mea pie care o sa scriu numai misaje daca o sa mai puot(elementele liegionare da la wikipedia nu mau lasat).

Ceausescu.jpg

Da cand mau bagat astiia in rai nu am mai putut vuorbi cu nimienea. al dracu sfintii petru mia dat un HP85 ca sa cuomunic mesajele impuortante pentru tara. nuoroc ca aseara a vienit fruntasa muzicii suocialiste laura stuoica cu un leptoc.

Sa stiti ca io nu sint suparat ca mau omorat pentru ca tzara merge binie si socialismul pluridezvoltat sa dezvoltat mai binie fara mine. dar sint suparat ca lam vazut pa stanculescu ca sansuoara (sfintii petru mia adus un elcrom). pai da ce la facut priesedinte pa iliescu ala din opozitie si de ce ia lasat pa toti din opozitie sasi faca partide (paunescu, voiculescu). nici pe nebun nu trebuia sal lase. dar nunteleg de ce mau omorat daca nu au schimbat nimica. ca uite, lenin nu ie aici. cica nici nuo sa fie ca e undeva nu stiu unde. ce io nu puteam la fel?

Va iubesc pe toti!!Hai ca nu mai pot ca iese laura stuoica de la dumniezau (asta cred ca e io al astora).

Best regards!

Nicolae Ceaușescu