ProTV

De la Neciclopedia
Salt la: Navigare, căutare
Bouncywikilogo.gif
Pentru cei fără simţul umorului, aşa-numiţii experţi de la la Wikipedia au un articol despre ProTV.


General[modifică]

Multi cred ca ProTV este un post de televiziune. La inceput asa si era. Dupa asta, oamenii au inceput sa observe unele lucruri mai ciudate...

Viata tuturor din Moldova si România este afectata de ProTV (Provinical TV). Chiar daca nu ai un televizor, e imposibil sa nu fii afectat de capmaniile agresive. Si oricum, daca nu ai un televizor, cel mai probabil ca o sa vina idiotii de la Dansez pentru tine ca sa-ti cumpere unul si sa faca un mare bine omenirii.

Adevaruri[modifică]

  • La inceput ProTV a fost cunoscut ca Canalul 31.
  • Dupa aia au organizat Cabina ProTv unde oamenii veneau sa vorbeasca despre ce-i deranja, sperand ca ProTv ii va ajuta. Desigur, nimic nu se intampla, deoarece ProTv era doar un post TV si nu putea intreprinde nimic. Chiar si astazi oamenii ii scriu Mosului la ProTV.
  • Florin Calinescu (cunoscut si ca FLOOOOOOOOOOORIIIIIIIIIIIIIIIIIN CAAAAAAAAALINEEEEEEEEEEEESCCCCCUUUUUUUUUUUU, cunoscut si ca Calin Florinescu) a aparut. La acel timp, era doar un actor second-hand cu o emisiune tampita la ProFM (o versiune radio ieftina a ProTV) numita Dupa amiezile celor singuri, in care pretindea ca avea experienta in psihologie, si dadea sfaturi singuraticilor, doar ca sa termine zicandu-le tuturor sa faca ce simt. La ProTV mai avea si Chestiunea zilei. Apoi, a furat idei de la show-ul lui Jay Leno si a plagiat design-ul studioului pana la cele mai mici detalii (ceva ce Carcotasii de la PRIMATV au facut, furand de la "Striscia la notizia" la Canale 5 (Cinque)), si au facut un mare show. Nu la fel de amuzant ca show-ul lui Jay Leno, insa (departe de asta, de fapt).
  • Apoi, cand ratingul ProTv a inceput sa cada, au inceput cea mai agresiva campanie de auto-promovare din istoria televiziunii mondiale. Au zis ca sunt inventatorii cuvantului "Pro" si au inceput sa faca slogane ca "PROtevara", "PROtevelionul", "Perechea PROtivita" , si altele ca"CrACI UNUL e ProTv", "ProTv E NUMAI UNUL", "ProTv pe paine", si multe multe altele.
  • Agresivitatea ProTv continua si pana astazi, cu aceleasi slogane tampite, aceeasi audienta, desi probabil una mai mica. Multi s-au sinucis deoarece n-aveau altceva mai bun de facut.

Vedete ProTv[modifică]

Vedetele ProTV sunt oamenii care lucreaza la ProTV (e si normal, nu?). De la ajutorii cameramanilor si prezentatorii de stiri pana la oamenii ce fac editarea video, sunt cu totii vedete. Insa doar unii din ei sunt cu adevarat Vedete. Vedetele au in mare parte un salariu enorm, si sunt jmecheri (oameni destepti). Oamenii ce lucreaza la ProTV ca de exemplu Andreea Esca, Teo, Nicoleta Luciu, Axinte, Garcea, Catalin Radu Dezastre', Lucian Mandruta (care a plecat la un club, scuze..., post TV, Antena1), Roxana Ciuhulescu (a nu se confunda cu Roxana de la Antena 1', care are saini foarte mari si nu-si deschide gura (decat pentru motive despre care nu vom vorbi aici), de aceea e e mai buna), Cristi Tabara, Florin Busuioc, Radu Anton Roman, Mihaela Tatu (aka Mihaela Tac'tu, aka Mihaela RaTATU), au rolul de Vedete. Au devenit star-uri in showbiz peste noapte, desi unii n-au nici o legatira cu industria showbizului. De fapt, majoritatea nu sunt decat oameni care au visat sa devina actori dar, ce plm, prezentator de steri tot merge.

Emisiuni (Tampite)[modifică]

ProTv are sanse sa inte in Cartea Recordurilor Guiness in categoria "Cele mai tampite emisiuni", dar n-au intrat deoarece:

- Aceasta categorie nu exista (din pacate)

Emisiuni (Bune)[modifică]

Chiar daca e de necrezut, ProTv mai are si emisiuni bune din cand in cand. Toate sunt produse de agntii independente, deoarece oamenii de la ProTv nu sunt destul de destepti sa vina cu idei proprii. Astfel de emisiuni includ "Marca inregistrata". Emisiunea insa nu a incaput in schemele ProTV deoarece era prea desteapta si a fost anulata.

Acasa[modifică]

Acasa TV, este fratele sora mai mica al lui ProTV ce are o audienta formata exclusiv din femei (undele din ele sunt fetite din generatia PRO care se casatoresc la varsta de 13 ani pentru ca la 19 devin nefolositoare si nedorite de nimeni). Printe emisiuni "De 3X femeie" (Woman X3 (times 3)) si "Povestiri adevarate" (True NewsStories), ce sunt exemple excelente ale IQ-ul audientei. Telenovela "Numai iubirea" (Love only) are un loc special in istorie, fiind numita prima telenovela Romaneasca, desi cativa ani inainte PrimaTV a facut o telenovela numita "In familie", cu mult mai buna si cu actori mult mai talentati.


v d e h
Republica Moldova

Flag map Moldova.png
Stema moldovei.jpg